За предаването

Семейни войни


С обичаната телевизионна игра "Семейни войни" зрителите имат възможност да се забавляват и споделят емоцията на семействата, които се състезават с много чувство за хумор, в търсене на най-популярните отговори на въпроси, зададени предварително на 100 човека.

"Семейни войни” е любимо предаване на много поколения. Започнало през 1976 г., до днес шоуто е излъчвано в над 60 държави. Тайната на успеха е забавна семейна шоу игра, в която не са необходими специални знания или умения.

Шоуто "Семейни войни” печели редица световни награди, сред които награда "Еми” за изключителна телевизионна игра с участие на публика през 1977 г. През 2006 г. влиза в списъка с 50-те най-велики телевизионни игри на всички времена, а през 2013 г. TV Guide я класира на трето място в списъка на 60-те най-големи игри, излъчвани някога.

За играта

Във всеки епизод участват две семейства, които се състезават да отгатнат най-популярните отговори на въпроси, които са били зададени предварително на минимум 100 човека.

Играта се състои от общо шест рунда, включително и най-популярния рунд - „Бързи пари”.

В първите пет рунда семействата се състезават помежду си, като се стремят да спечелят максимален брой точки.

В началото на всеки рунд представители на двете семейства, след като чуят въпроса от водещия, се състезават кой ще натисне по-бързо бутона, за да получат правото да дадат първи предположение за най-популярния според тях отговор.

Семейството, спечелило по-голям брой точки в първите пет рудна, става победител в съответния епизод и играе в шестия рунд от играта - „Бързи пари”. В него двама играчи от семейството трябва да отговорят на пет бързи въпроса. Тяхната цел е да съберат максималния брой от 200 точки, за да спечелят допълнителни награди.

Отборът победител продължава играта си в следващия епизод на шоуто, а победителите в пет поредни епизода прибавят към сумата, която са събрали, допълнителна сума от 5000 лв.

За отбора, който е загубил надпреварата, има утешителна награда и, разбира се, емоциите от състезанието и телевизионното участие.

„ПОПИТАХМЕ 100 ЧОВЕКА...”

ИЗСЛЕДВАНЕТО НА СЕМЕЙНИ ВОЙНИ

Екипът на „Семейни войни” задава своите въпроси на минимум 100 човека. Сред тях има мъже и жени от различни възрастови групи, адрес на местоживеене и социален статус.

Въпросите и отговорите са изключително разнообразни, неочаквани и много забавни: Например на въпроса: „На какво животно жените най-често оприличават мъжете?”, са получени следните отговори: 42 души отговарят маймуна, 18 души – прасе, 13 души – куче, 9 души – мечка/мечо, 7 души – коте, 3 души – лъв и други 8 са дали единични отговори или повтарящи се не повече от два пъти. Отговорите, които са по-малко популярни и/или са след шестия по ред най-популярен отговор, не се взимат под внимание и не се включват в отговорите, търсени като най-популярни в играта.

Всяко семейство трябва да разчита на собствените си преживявания и опит, за да даде отговора, който смята за най-популярен. Няма грешен отговор, а само не толкова популярен отговор.

Кастингът за семейства продължава Търсят се семейства от цялата страна.

Бърза мисъл, колективна игра, знания и много хъс за победа. Това е печелившата комбинация за успеха.

Ако смятате, че вие и вашето семейство имате тези качества, студиото на „Семейни войни” е вашето място.

Попълнете регистрационната форма, запишете се за кастинг и покажете, че сте по-добрите. Желаем Ви успех!

Очаквайте скоро информация за градовете и местата за провеждане на кастинг. Да, точно така, екипът на „Семейни войни“ ще посети вашия град или най-близкото до вас населено място, за да се запознае с вашето семейство.

29.09.2018 - СОФИЯ