За предаването

Документалното риалити „Шеф под прикритие“ се завръща в ефира на NOVA с още по-вълнуващ четвърти сезон на 26 февруари. Всяка сряда от 22.00 часа зрителите ще станат свидетели на неочаквани житейски обрати, нервни и напрегнати моменти, уволнени и повишени служители, сълзи от радост и сбъднати мечти.

Амбициозни български мениджъри ще напуснат комфорта на своите офиси, за да се изправят с реалните проблеми и предизвикателства в бизнеса. Напълно дегизирани, те ще започнат работа от най-ниското ниво в собствените си компании. Само така ще разберат какво се случва отвъд удобните бюра и ще придобият реален поглед върху състоянието на бизнеса си и отношението на служителите към него. Сред участниците има млади мениджъри на строителни и таксиметрови компании, на фирми за ремонтни дейности, производство и услуги. Всички те ще приемат предизвикателството да попаднат в заплетени ситуации, да видят от първо лице безхаберни служители, но и изключително лоялни, за които ще отворят сърцата си.

Документалното риалити „Шеф под прикритие“ ще разкаже много трогателни истории  - мениджър, който помага на служителя си да започне собствен бизнес и такъв, който купува къща на свой подчинен. Предстоят много поучителни истории, както и сбъдването на една мечта - зрителите ще видят как работник на 77 години се учи да управлява самолет. 

В четвъртия сезон екипът на формата работи с нови, неизползвани досега методи, които успешно заблуждават служителите за наличието на камери по време на работния процес.

Не пропускайте завръщането на „Шеф под прикритие” на 26 февруари от 22.00 ч. по NOVA.