За шоуто

След успешния старт, който постави благотворителният мини сезон „Като две капки вода за всяко дете“, по NOVA започва дългоочакваният традиционен сезон на уникалното шоу за звездни преобразявания. В края на седмицата обичаните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро ще посрещнат на сцената новите участници, които ще се включат в надпреварата за най-добри имитации.

„Изненадите в журито тази година са цели две – Веселин Маринов и Асен Блатечки“, сподели продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян в студиото на „Здравей, България“. Двамата ще се присъединят към любимците Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки в журито на „Като две капки вода“ и ще имат трудната задача да оценяват изпълненията на участниците всяка неделя в продължение на 12 седмици.

„Миналата година имахме повече актьори сред участниците и забелязахме, че те се справят изключително добре. Тази година решихме да продължим тази традиция, затова ще ви издам и едно име. В шоуто ще влезе невероятният актьор Христо Гърбов!“, сподели Магърдич Халваджиян. Той разкри още, че дуетът, който ще се включи в шоуто тази година, ще се състезава като един участник. Бутонът на късмета пък ще му предлага само емблематични дуетни песни.

Кои ще бъдат останалите участници? Коя двойка ще се впусне в дуетното предизвикателство? Кои ще бъдат първите образи, в които ще влязат звездите? Коя емблематична телевизионна личност ще открие новия сезон? Как ще се справят новите членове на журито? – не пропускайте да разберете в шоутата на „Като две капки вода“ всяка неделя в 20:00 ч. по NOVA