Жури

Любо Киров, Дивна и Веселин Маринов са тримата членове в звездното жури на шоуто „Големите надежди” по Нова, които ще посрещат най-талантливите пеещи деца на България.  

„На голямата сцена човек трябва да бъде като децата – емоционален, честен и открит. Затова, когато застана срещу тях, ще се държа приятелски и с необходимото уважение” - с това обещание един от най-утвърдените поп изпълнители и текстописци у нас Любо Киров поема предизвикателството да е част от журито в шоуто. 

До него застава и певицата Дивна - най-яркият пример, че талантът на една звезда може да изгрее в ранна детска възраст. 

Днес, само на 16 години, Дивна има зад гърба си сериозен музикален опит. Още с първия си сингъл „Ти не можеш да ме спреш“ получава признанието БГ Песен на престижните Годишни музикални награди на БГ Радио, следва хитът „Готов ли си за мен“ и договор с лейбъла Монте Мюзик. През лятото на 2013 година се включва в хита на Били Хлапето „Слънчеви дни“, а преди по-малко от месец представи „Мойта музика“ по музика и аранжимент на Графа, текст на Илия Григоров и Графа.

Шеметна футболна кариера – затова мечтаел като дете Веселин Маринов, третият член на журито на „Големите надежди”. Любимецът на цяла България бил най-изявеният и запален спортист в класа, играел като нападател и халф в училищния отбор, с който дори печели Градското първенство. Другата му голяма любов обаче – музиката, надделява над футболното увлечение.

Голямата си музикална кариера Веселин Маринов започва в прогресив рок бандата „Импулс” през 1981 г., където е вокал. Следват поредица първи награди, а след това и солова кариера. Днес той е един от най-обичаните изпълнители – с песни като „Ти си любовта”, „Горчиво вино”, „За теб, Българийо” Веселин Маринов категорично печели любовта на публиката.