Какво сподели журналистката в първите минути след като напусна риалитито

  Деси Цонева напусна Звездния дом едва на крачка от Големия финал на шоуто. Въпреки наближаващия край след почти два месеца в Къщата, журналистката обаче не съжалява, че не е сред финалистите.

Основна цел на Деси в Къщата не е била победата, а да "избяга" от "тъжната реалност", в която се намираше след нелепата смърт на баща си. За щастие, тя заяви, че е успяла да постигне целта си, а освен това е открила и "малко, но качествени приятели" в Звездния дом.

След Къщата, журналистката заяви, че ще отдаде повече време на семейството си, както и че ще продължи проектите, започнати заедно с нейния баща.

Цонева призна, че въпреки смените на отборите в Къщата, винаги е била себе си, за разлика от някои от Съквартирантите, чието двуличие не одобрява. 

Въпреки че влезе в Къщата скоро след като баща й почина, Деси в повечето случаи се държеше типично по неин стил - купонджийски, поради което беше и често критикувана. Тя обаче смята, че е постъпила по-добре така - да бъде весела и забавна, отколкото да буди съжаление в останалите.

Утре очаквайте обширно интервю със специалното участие на Деси Цонева в "Комбина".