Красавицата влиза в къщата, за да изчисти името си

Александра Богданска безспорно е едно от най-разпознаваемите лица в българския ефир. Красавицата е избирана за рекламно лице на продукти в България, САЩ, Европа и Япония. Работила е като водещ, определя се като "social media influencer" и натрупва опит в киното, заставайки рамо до рамо с Мел Гибсън във филма "Непобедимите".

Моделката с увереност носи заразната си усмивка, с която ще украси "любовното гнездо" на звездите в новия сезон на VIP Brother. 

Но въпреки всички нейни професионални постижения, самата Александра споделя, че в България е най-известна като "бившата на Даниел Петканов". Скандалната им раздяла е все още тема на разговор и превърна красавицата в "символ и еталон на изневярата". 

Александра Богданска влиза в къщата, за да изчисти името си, да спечели симпатиите на зрителите и просто да бъде себе си: "Аз съм такава, каквато ме виждате. Истинска, неподправена, въобще нямам намерение да се правя на загадъчна, защото съм си отворена книга." 
Не пропускайте да разберете как ще се развият отношенията между двамата бивши партньори в най-гледаното телевизионно шоу VIP Brother 2017.