Защо са номинирани Съквартирантите според коментаторите

В предаването "На кафе" видяхме снощните номинации на Съквартирантите, в които предложени за изгонване са рекорден брой звезди. Сред тях са Ваня Щерева, нейният близък приятел Тото и "моичкият" на Зейнеб- Алфердо Торес.

Според коментаторите най-голям шанс да излезе от Къщата на Звездите е именно танцьорът от кубински произход. Те смятат, че Алфредо въобще не осъзнава къде е попаднал и остава изолиран от събитията.

По отношение номинацията на Тото, Станислав Дочев заяви, че рапърът е от типа "генератор" и не копира никого в поведението си, а дори напротив- отстоява себе си напълно и няма да излезе от Къщата на VIP Brother 2017.

Неговата приятелка- Ваня Щерева пък, е "наблюдател" според Маги Желязкова и това дразни Съквартирантите. Изненадващото за коментаторите е, че темата с бюджета и цигарите едва сега се повдига сред звездите и става повод за номинация.

Дали един от тримата посочени за изгонване Съквартиранти наистина ще напусне Къщата или има шанс да излезе Миглена Каканашева или Енджи Касабие.