За какво и от кого ще поискат извинение Джули, Мегз, Марги, Енджи, Алекс и Златков

В края на VIP Brother 2017 е време Съквартирантите най-сетне да престанат със скандалите и да поискат прошка един на друг. Защото както се каза- човешко е да се греши, но е божествено да се прощава.

Джули първа потърси извинение за поведението и отношението си в началото към странната Мегз. Мис Силикон призна, че е влязла предубедена към дизайнерката и се е дразнела на всичко, което тя прави. В последствие обаче, Джули осъзнала, че именно Миглена Каканашева е нейн верен приятел и всички трябва да ѝ дадат шанс, за да покаже доброто си сърце Мегз.

Дизайнерката от своя страна призна, че нейният най-голям грях е отношението ѝ към Марги Хранова. Миглена припознавала примата на българската естрада като своя майка и именно заради това, имала толкова високи очаквания към поведението на Марги. След изживяването си във VIP Brother обаче, Мегз преосмислила държанието си към най-близките ѝ хора и е благодарна на урока, който е получила.

Разчувстваната от думите на Миглена Марги пък призна, че съжалява искрено за думите си към Джули, че не иска дъщеря като нея. Певицата призна, че това не е вярно, а Мис Силикон всъщност е много добър човек, а изказването ѝ е било породено от афекта и обидата от скандала помежду им.

Енджи Касабие също поиска прошка от Мегз, защото от нейн най-голям враг, дизайнерката се превърнала в най-добър приятел в Къщата.

Алекс Богданска и Дани Златков пък намират за грешно поведението си към Сашка Васева. Според тях, поп-фолк певицата е много позитивен и добър човек, а в началото те са били  преднамерено настроени срещу образа на Сашка Васева в Къщата.