Кой пред кого е прегрешил най-много в Къщата

Сашка Васева е човекът, чийто мечти се сбъдват във VIP Brother! Освен това, нейната философия, която не веднъж е доказвала в Къщата е покаянието. Именно заради това, тя поиска прошка от човек, на когото е сложила клеймо още в началото на предаването. Сашка потърси извинение от Алекс Богданска, затова че се е осъмнила в нейната "чистота и непорочност".

Дани Петканов пък поиска прошка от своя най-близък приятел в Къщата, когото номинира многократно. Това бил човекът, когото дори е "чакал в леглото", за да си легнат заедно и да си говорят, но високите очаквания били причина и за разочарованието му. Дани поиска братска прошка от Тото, че го е изоставил, но се надява все още да могат да бъдат истински приятели.

Тото от своя страна заяви, че най-много е прегрешил пред Шеф Петров, защото двамата са близки и всъшност се обичат взаимно. Според рапъра готвачът му е близък, защото го чувства като баща. Тото дори написа стихотворение, което посвети на държанието си и грешките, които е направил към Шеф Петров.