Милица Гладнишка, Нели Рангелова, Криско, Галин и Фики Стораро подкрепят Съквартирантите

Петимата финалисти ще сътворят истински спектакъл за зрителите на NOVA. Всеки един от тях ще влезе в дует с обичан български изпълнител и ще изпее на живо негова емблематична песен, а градусите на доброто настроение ще се вдигнат както в студиото, така и пред малкия екран. 

За да подкрепи Тото, заедно с него на сцената ще излезе Галин, а двамата ще изпеят тоталния хит #MeGusta. Миглена ще застане рамо до рамо с поп-фолк идола Фики Стораро за един изключителен дует на песента „Кой“. Заедно с Марги, нейния вечен хит „Оставаме“ ще пее усмихнатата актриса Милица Гладнишка, а Александра ще излезе на сцената в дует с неповторимата Нели Рангелова за емблематичния „Мой стих“. Джулиана ще бъде предизвикана от Криско и двамата ще избухнат на сцената с „Базука“. Как ще се справят звездите с тази забавна, но и трудна задача, ще разберем тази вечер на големия финал на VIP Brother 2017.

След като и победителят в любовния сезон на шоуто напусне Къщата, тя ще остане тиха и празна, но само за два дни, защото още в понеделник в 20:00 часа най-желаните звезди ще я напълнят отново за Big Brother: Most Wanted.