За научените уроци и животът извън Къщата

Снощи България избра своята любима звезда във финала на най-емоционалния сезон на VIP Brother 2017. Зрителите на NOVA телевизия решиха това да бъде Тото, а почетното второ място зае голямата българска звезда - Маргарита Хранова.

В предаването "Събуди се" Тото сподели, че за него не е важна победата, а уроците, които е научил по време на престоя си в Къщата. Пред водещата Мира Иванова рапъра отново подчерта, че е по-добре човек да прави грешки, от които да си вземе поуки, отколкото да бъде смирен и пасивен. 

След два месеца изолация от реалността, победителят във VIP Brother 2017-Тото сподели, че вижда светът по нов, различен начин. Сега впечатление му правят всички лица, които вижда, а според него дори въздуха в Къщата е друг. Силните емоции, които е изживял рапъра във VIP Brother все още му влияят, а пред Мира Тото призна, че трябва да мине повече време, за да преосмисли престоя си в Къщата.

А как любимата звезда на България описа с една дума този сезон на  VIP Brother и кой от Къщата ще остане в живота му и за в бъдеще, вижте във видеото от гостуването на големия финалист Тото в предаването "Събуди се".