Дани и Алекс гостуват в “Събуди се”

Сезонът на любовта на VIP Brother 2017 изненада всички зрители и участници тази година. За първи път в историята на шоуто двама от Съквартирантите сключиха брак в Къщата и си казаха заветното ДА за цял живот!

Това са Дани Петканов и Алекс Богданска, които вече са семейство Петканови. Докато бяха под покрива на Big Brother, двамата изживяха своя душевен катарзис и тотално преобърнаха отношенията помежду си, а любовта им се възроди. Сега семейство Петканови тепърва се сблъскват с реалния свят, но в предаването “Събуди се” те признаха, че нямат търпение да заживеят заедно и извън Къщата на VIP Brother. Пред водещата Лора Крумова, Дани и Алекс разкриха, че вече имат собствено семейно жилище и противно на очакванията, родителите на им ги подкрепят напълно.

Дани Петканов обаче все още не е представил снахата на родителите си, въпреки че те се познават от преди това. А срещата между двата рода тепърва предстояла. Въпреки това, Дани и Алекс не искат да правят нова сватба само за роднини и приятели, защото няма да е същата емоция.

В предаването “Събуди се”, семейство Петканови споделиха, че ако трябва да вземат решението си отново и да се оженят в реалния свят, а не в Къщата на VIP Brother, те не биха го направили, защото любовта им не се нуждае от документ и халка.