Какво ще се случи в най-известната къща в 10-я сезон на предаването?

Новият VIP сезон на риалити легендата Big Brother започва след броени дни. Все още не знаем обаче какво ще се случва в най-известната временна квартира у нас и кой, всъщност, ще я обитава под ярката светлина на прожекторите. Виждали ли сме истински матриархат? Съществува ли той изобщо? Илюзия ли е пълната власт на жените или реалност, с която светът постепенно се налага да свиква?

На 10 септември от 20.00 ч. по NOVA започва новият сезон на риалити шоуто VIP Brother. Той е 10-и поред в историята на VIP формата у нас и 22-ри в историята на Big Brother в България. Предаване без аналог в провокацията едновременно към зрители и участници, и този път ще вдигне високо летвата пред всеки, който иска завинаги да докаже, че е роден звезда от последно поколение.

Защо все още не знаем нищо за предстоящия старт? Въпрос, който стои пред самия Big Brother от началото на шоуто в българския телевизионен ефир - да кажа или да не кажа? И макар че преди старта на всеки сезон, информационното напрежение е голямо, а новините - малко, в риалити шоуто са участвали едни от най-известните българи, а някои от тях са били и големите му победители - Станка Златева, Орлин Павлов, а също Деси Слава, Део, Миглена Ангелова, Влади Въргала, Константин.

VIP Brother е най-популярният и безспорно най-коментираният телевизионен формат за знаменитости у нас. Извън телевизионния ефир, където убедително води пред своите конкуренти, той създаде феномена “не съм го гледал, но знам всичко за него”.

Интригата в 10-ия му сезон ще се върти около една от най-актуалните глобални теми в момента - жената-царица. Жената, която властва. Жената, която успява. Жената - такава, каквато светът не я виждал досега.

Каква или коя е тази жена, има ли мъжки роли в нейната богата вселена и ако да - какви са те, предстои да разберем във VIP Brother 2018: Женско царство от 10 септември в 20.00 ч. по NOVA.