Големият брат събра журналисти в галерия

Днес в One Monev Gallery бяха разкрити любопитни подробности за участниците в предстоящия сезон на VIP Brother: Женско царство, който започва на 10 септември в 20.00 ч. по NOVA. В мълчаливото присъствие на 12 световноизвестни кралици, представени със свои прочути портрети, сред които Елизабет I, Клеопатра и Мария-Антоанета, водещите на предаването Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева подсказаха къде са скрити улики за новите VIP съквартиранти. "Истината е, че и аз не знам кои са участниците", сподели Ники.

Подобно на Мария-Антоанета, в Къщата ще има дама, която е осъждана от народа за фриволно поведение. Ще има и участник, който преживява връзки с някои от най-популярните жени в България. Елизабет I се озовава в плен на Тауър преди своята коронация, а бъдещ участник във VIP Brother 2018 пребивава известно време в български затвор. Докато кралица Евгения Де Монтихо се бори за мястото на жените в обществото, то бъдещ участник се бори за правата на цял народ... в кино роля. Подобно на любимката на султана Роксолана, във VIP Brother: Женско царство ще видим човек, който детронира десетки съперници, за да се превърне в любимец на кралицата на българската поп музика.

Бъдещ участник и австрийската императрица Сиси имат една обща черта – и двамата поставят в култ тялото, неговото поддържане и добрата форма. Подобно на силния пакт между кралица Изaбела I Кастилска и краля на Испания, бъдещият участник във VIP Brother 2018 обединява сили със своята кралица в съвместен творчески проект. Любовта към руската култура и страстта към лукса препращат от Екатерина II Велика към един от участниците, който обича да бъде в центъра на хайлайф обкръжението. А подобно на императрица Суико, която припознава свещеното в нова светлина, бъдещата участничка проповядва философията за единение на духа, тялото и ума в своите книги.

"Този сезон още от сега е любимият ми VIP Brother. Вкъщи цари женско царство и аз като една императрица на дома изгарям от нетърпение да видя същия матриархат и в Къщата", разказа Алекс Сърчаджиева.

"Ново този сезон е, че ежедневните епизоди ще са час и половина, а не както до сега по един час. Елиминациите и номинациите ще са в понеделник и сряда", завърши Антоний Мангов, директор "Програма" на Нова Броудкастинг Груп.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.