Звездата се завръща в риалити шоуто за известни личности като ко-водещ

Три пъти в седмицата по NOVA - всеки вторник, четвъртък и петък - Азис ще представя дневните епизоди в новия сезон на VIP Brother заедно с Алекс Сърчаджиева. Това стана ясно в “Събуди се” тази сутрин, когато Азис обяви на живо своето решение за втори път да се обвърже с най-провокативното риалити шоу. “Живял съм в тази къща. Знам много добре какво се случва там!” - споделя артистът, който за пореден път е център на внимание и повод за горещи социални диспути, този път с последната си песен “Позна ли ме?”. До момента клипът й е гледан близо половин милион пъти в You Tube едва ден след като беше пуснат там.

Алекс се включи на живо от Къщата, ексклузивно за “Събуди се” и представи за първи път в ефир Къщата на Big Brother пред зрителите. В цялост тя ще може да бъде видяна утре вечер със старта на шоуто. 

Снимки от Къщата на VIP Brother: Женско царство може да разгледате ТУК

Азис влиза като Съквартирант във VIP Brother през 2007 г., но не остава в шоуто до края. Големият победител тогава е Христина - съпругата на Здравко, победител в първия сезон на Big Brother България, излъчен няколко години по-рано. Въпреки че живее в Къщата едва няколко седмици, Азис е считан за неформален финалист. Big Brother не само не успява да вкара артиста в драматургична рамка около връзката му с Китаеца, а напротив - Азис напуска шоуто с достойнство, след което открито започва да говори за своя личен живот. Поредната изповед на най-известният ни поп-фолк певец е неговият най-нов проект “Позна ли ме?”, вдъхновен от различните хора и нуждата те да бъдат приемани и уважавани.

VIP Brother 2018 започва утре, 10 септември, точно в 20.00 ч. Новият сезон на риалити шоуто ще бъде под надслова “По волята на царицата”. Какво ли мисли Кралят на попфолка по темата? Ще разберем тази есен само в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.