Ваня избухва, а причината е поведението на Ричард

Ситуацията в Къщата на Биг Брадър достига до невиждани висоти. Дори нервите на хрисимата Ваня Костова вече не издържат на напрежението, създадено в последните дни. Днес, обаче, повод за повишения й тон, няма да е Кулагин, а Ричард. Как предизвика той Ваня и каква е причината тя да го нарече "женомразец" ще разберем довечера в 21:00 в ефира на NOVA.

Пиратските мисии продължават да обединяват и разединяват екипажите на Петко Барбароса и Стеф Спароу. Старите традиции повеляват всяка победа да бъде отпразнувана с бутилка ром, която на някои от ВИП пиратите ще се услади повече, а други ще се възползват от така удобно създалата се ситуация. За други, гюлетата от вечерта на номинациите ще дойдат прекалено тежък товар, от който копнеят да се освободят. Всяко нарушение на правилата, обаче, води до последствия.

Как ще се справят с носенето на тежкия товар Съквартирантите и кой се опита да дезертира от Къщата и да преодолее системите за сигурност на Биг Брадър преминавайки през три солидни врати, ще разберем тази вечер в 21:00 само в ефира на NOVA.