Мира Добрева

Роден град:  Златоград

Образование:  Висше

Възраст: 46 години

Зодия:  Лъв

Семейно положение: Омъжена

Професия: Журналист

Вредни навици: Пия твърде много кафе, събуждам се твърде бавно. Тренирам твърде много, храня се прекалено придирчиво. Чувството ми за хумор понякога мъжделее едвам, друг път избухва като неочакван фойерверк

Хобита и интереси: Хобито ми е обозначено с един твърде скучен като определение, но твърде ясен термин - планинско катерене. Напоследък посвещавам всеки свободен час на Планината. Ненапразно е написана с главна буква. Осланям се на нейното величие, въздигаща емоция и неподправен живот. Там намирам много от отговорите, които търся и често не виждам в забързания делник - сред пушещите ауспуси и картечния ритъм на столичния град.

По повод интересите ми - свързани са основно с професията ми и възможностите, които тя ми дава - да чета много, да търся необикновени източници на информация, с любопитство да откривам нови светове всеки ден. Вярвам, че всеки човек който срещна, е своеобразна вселена от емоции, чувства, мисли и вълнения... Затова обичам да се срещам с хората, интересно ми е да ги слушам. Оставям ги да ми разказват с часове.

Опиши себе си с няколко думи: Като цяло намирам се за човек, с който е лесно да се общува. Много обичам хората и изпитвам детинско любопитство към историите и живота им. 

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Най-трогателно се чувствам от думите на децата ми за мен и сега ще Ви споделя един смс от дъщеря ми - нещо, за което тя сигурно ще ми се разсърди, но аз наистина никога няма да забравя написаното: " Мами, всичко, което искам, е някой ден да бъда като теб! Обожавам те! Ти си най-прекрасното същество!"

С какво се гордееш: Гордея се с израстването си. То е предимно в духовен план, струва ми се. И за мен е ценност, която е далеч по-скъпа от всичко материално. Гордея се с децата си, с родителите си, със семейството си. Гордея се с всичко, което постигнах и с начина, по който го постигнах.

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: В Къщата ще се науча да живея без предметите, с които сега мисля, че съм неразривно свързана - телефони, компютри, телевизори, таблети. Ще ми е трудно без новините от външния свят. Без комфорта на дома ми. Без забързаното време ще ми е трудно сигурно. Толкова съм свикнала да имам много работа, че се опасявам, че нямането на работа ще ме притесни ;)

Дата на напускане: 29.10.2018

Всичко ще си дойде на мястото

27 сеп 2018

Водещата беше обвинена в неискреност

27 сеп 2018

Наско признава уважението си пред водещата

26 сеп 2018

Едно интервю и много искреност в Къщата VIP Brother…

14 сеп 2018

Сълзи, крясъци и обиди – всички мръсни номера са позволени

10 сеп 2018

Телевизионната водеща твърди, че влиза в Къщата със…