Сашка Васева

Роден град:  Дупница

Образование:  Висше

Възраст:  50 години

Зодия:  Везни

Семейно положение: Все още омъжена

Професия: Домакиня

Вредни навици: Нямам

Хобита и интереси: Рисувам и пея

Опиши себе си с няколко думи: Свръхчувствителна и уязвима емоционално

Най-добрите думи, които са казвали за теб: няма такива

С какво се гордееш: С децата си

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Двете ми деца и свободата 

Дата на напускане: 08.11.2017

нямам мото

Аз съм Сашка Васева – човек от народа. Чувала съм да ме наричат дупнишката Мадона, българската Лепа Брена, Мерилин Монро на поп-фолка. Често ми казват: "Mоже ли да се забрави Сашка?" Явно не може, реших да се предам на известността. Хората обичаха мен и музиката ми. Аз имам проблеми с паметта... нищо не помня.

93-та година се появих на небосклона на българската музика и направих първата копка в поп-фолка. Появих се на Пирин фолк с емблематичния червен цвят, който обичам и деколтето ми – дадох лош пример с това деколте и обърках певиците, че бюстът прави всичко, но всъщност нищо не прави бюстът. Певиците поголовно започнаха да си слагат силикон. И до ден днешен използвам един елементарен женски трик, известен като "Бриджитките" и те създадоха ефекта на силикон.

Богата е палитрата на моята душа. В мен има голяма доза артистична лудост, не обичам копипейста, не обичам екстеншъните. Ценете своята индивидуалност, ценете я и ако можете, извлечете еликсир от тази индивидуалност и я покажете на света.

Влизам в Къщата с нагласата да бъда позитивна, да раздам любов, да пея. Няма да ги дразня, искам да им правя добрини. Ако мога да кажа така – и слугиня съм готова да бъда, но това е VIP Brother, изненади има винаги и не знам...