Антон Тошев Стефанов

Роден град: София

Образование: Висше, журналистика  

Възраст:  46 години

Зодия:  Козирог

Семейно положение: Неженен

Професия: Журналист

Вредни навици: Нямам

Хобита и интереси: Събирам играчки от шоколадови яйца, ходя на фитнес

Опиши себе си с няколко думи: Отговорен и всеотдаен

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Че съм добър човек!

С какво се гордееш: Че няма от какво да се срамувам!

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Не съм вещоман. Без всичко мога.Но тъй като съм педант на тема чистота все пак няма да се лиша от душ гел, четка и паста за зъби. 

Дата на напускане: 09.10.2017

И това ще отмине!

Аз съм Антон Стефанов. Журналист съм. Честен журналист. Правил съм интервюта с всички големи звезди на България. С всички до един. И всъщност, когато идват при мен, те наистина се чувстват като при някой поп и се изповядват. Интервюта са ми давали цар Симеон II, президентът Петър Стоянов, Лили Иванова, Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Никола Анастасов... Чувствам се горд, защото успях да ги накарам да се изповядат и да кажат неща, които никога до този момент не бяха казвали. В къщата си ме посрещна Емил Димитров и няма да забравя, че с голямо притеснение му зададох един въпрос – "Носи се слух, че сте болен от СПИН." И той ми направи много голям комплимент: "А, това е въпросът, който Опра Уинфри зададе на Майкъл Джексън!"... Е, аз се почувствах като Опра Уинфри.

Знам доста тайни на известните личности в България, много от тях съм запазил за себе си. Често съм се шегувал, че ако един ден направя жълт вестник, той ще е по-скандален отколкото всички жълти вестници накуп, които излизат.

Споделям любовните истории на звездите, но както обикновено се получава в този живот, добрите теоретици са лоши практици. Не съм изживял онази голяма, пламенна, споделена любов. Плакал съм от любов, търсил съм любовта, искал съм я, но като че ли не е било писано да ми се случи.

Винаги, когато са ми казвали "Време ти е да влизаш в Къщата", аз съм повтарял: "Не, това никога няма да ми се случи." И сега може би мнозина ще ме приемат като долен, мръсен лъжец. Човек се променя и все пак узрява един ден да влезе във VIP Brother. Аз ще бъда деспот за много от Съквартирантите. Голям звяр съм понякога, това със сигурност ще е проблем в Къщата. Съмнявам се, че ще успея да се овладея. Понякога съм много нервен, много сприхав. Не само че викам, направо крещя понякога. Дразнят ме мърлявите хора, дразнят ме хора, които не са подредени, така че пригответе си парцалите!