Данаил Свиленов Милев

Роден град:  София

Образование:  Магистър по икономика

Възраст:  49 години

Зодия:  Телец

Семейно положение: Женен

Професия: Музикант 

Вредни навици: Нямам

Хобита и интереси: Риболов, музика

Опиши себе си с няколко думи: Музикант с икономическо образование, телец, относително спокоен и уравновесен

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Талантлив, гений.

С какво се гордееш: Със семейството си 

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Няма такива 

Дата на напускане: 02.10.2017

Нямам мото

Аз съм Дани Милев – музикант, китарист, певец, композитор. Известните хора, с които съм работил и работя, много често ми казват своите лични неща, освен професионалните, но аз съм пълен гроб. Въпреки че издавам това, което искам да бъде издадено.

Хората около мен казват, че съм духовит и компанията ми е приятна. Истината е, че съм имал и трудни моменти. Бил съм на такива места на гости на държавата – заведения, където затварят едни хора. Впоследствие разбрах какво пише в разработката за мен, която доведе до това ми гостуване – умен, много хитър, изключително опасен. Малко съм хлъзгав, това е истината.

Аз съм голям късметлия, имам най-красивата жена на света. Знаеш ли какво ми каза, когато ѝ предложих първия път да станем гаджета? Каза "Не". Попитах я защо – "Защото си много нисък", отговори тя. Ох, защо ми се падна сезонът на любовта?! Когато видя хубава жена, чисто физически, това е самата истина, се задъхвам, а вътре в Къщата, предполагам, ще има много изкушения.

Нямам притеснения за влизането в Къщата на VIP Brother. Важното е алкохол да има... шегувам се. Дори и да пия, ще се крия.

Доста съм злопаметен, но в никакъв случай не съм отмъстителен. Не обичам агресивните хора и не мога да кажа, че някой може да ми наложи волята си, колкото и агресивен да е. Все пак мъничък човек като мен е бил на едно място, на което е имало огромни други хора – бандити. Научил съм се да правя шах от хляб, да правя карти от цигарени кутии, да комуникирам с почукване по стената... Big Brother, ти наистина ли виждаш всичко?