Джулиана Гани

Роден град:  Пловдив

Образование: Висше

Възраст:  26 години

Зодия:  Риби

Семейно положение: Омъжена

Професия: Модел

Вредни навици: Ям много шоколад

Хобита и интереси: Музика, фитнес, почивки в чужбина

Опиши себе си с няколко думи: Спонтанна, емоционална, директна, устата

Най-добрите думи, които са казвали за теб: "Много добър човек, с голямо сърце"

С какво се гордееш: С човека "Джулиана"

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Телефон, бележник със задачки, снимка на любим човек

Дата на напускане: 10.11.2017

Само Господ може да ме съди!

Здравейте, аз съм Джулиана Гани. Хората ме познават с титлата "Mис Силикон". Публичното мнение е, че съм куха, силиконова кукла, но аз не мисля така за себе си.

Въпросът с моите гърди е много сложен. Първите гърди, които ми сложиха, не личаха много на моята завидна височина. Втория път ми ги направиха не естетически добре, с голямо разстояние и затова се наложи да си ги направя за трети път.

Всяка година миските се ангажират с някаква благотворителна кауза. Миналата година подарявах обувки, по-миналата – рокли, а тази година реших да подаря "своите предни гърди". Стана голям шум в медийното пространство, но опитах и щом хората имат толкова време да ме коментират и да ме следят, значи е много зле – лошо за тях.

Аз съм много културен човек, организирам конкурси за красота, снимам се на корици, свиря на пиано, имам и модна линия за кучета, танцувала съм в балет. Общо взето съм си артистична личност с бохемски наклонности за живот.

Книгата, която издадох преди няколко години, има много интересно заглавие: "Мъжете са боклуци, но не можем без тях".

Влизам в Къщата на VIP Brother, защото за мен това е голямо предизвикателство. Сърцето ми ще се пръсне от притеснение, силиконът ми ще се загуби. Самата аз ще изпитам моя характер. Мога да търпя много, но когато ми прелее чашата, става страшно.