Внучката на световноизвестен тенор е сред претендентите в новия сезон на музикално шоу № 1 тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Хитовете на деня, авторски рап парчета и корейски поп ще бъдат само част от новата вълна изпълнения в кастингите на музикално шоу №1 - X Factor тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Още в първите минути на вечерта жури и публика ще затаят дъх с оперна ария, а представянето на кандидатката ще бъде единодушно определено като “класно изпълнение“. Истински почитател на K-pop музиката ще се нареди сред претендентите за звездната сцена. Корейското изпълнение ще бъде допълнено с хореографията на специално създадена денс банда, която да впечатли експертното жури.

По темата

48-годишният Николай Николов ще се яви на кастинги, за да сбъдне мечтата на невръстната си дъщеря. Именно голямата й любов към музиката ще се окаже движеща сила за появата на бащата и мотивацията му да покаже артистичния си потенциал. Участничка в Евровизия ще потърси истинския артист в себе си именно на сцената на X Factor. Екстравагантната дама ще докаже, че талантът и неподправеният стил са основните елементи на формулата на успех. Внучката на оперния тенор Любомир Бодуров ще стъпи на сцената на шоуто, за да разбере дали има шанс да продължи семейната история, а IT специалист ще покаже, че хуморът и високите технологии могат да вървят ръка за ръка.

Малко по-късно рап тандем ще предизвика противоречия в журито за бъдещето на регетон ритъма в шоуто, което сътворява звезди. Кои кандидати ще получат зелена светлина за участието в тренировъчния лагер и колко откровени ще бъдат Саня, Заки, Любо и Криско към липсата на талант и музикален слух? Зрителите ще разберат тази вечер точно в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.