Гледайте любимите си звезди от музикално шоу №1 на 22 септември

На празничния 22 септември от 12.30 ч. NOVA ще излъчи в ефира си концерта от турнето Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, в който участваха любимите на публиката звезди от музикално шоу №1 X Factor. Събитието, което се проведе на 16 септември на площад "Александър Батенберг" в София, събра над 50 000 фена на българската музика и беше кулминацията на турнето, организирано от Coca-Cola и The Voice, преминало с голям успех през най-големите български градове.

По темата

Михаела Маринова, Кристиан Костов, Пламен и Иво, DARA, Тита и Михаела Филева, които зрителите видяха за първи път в X Factor, представиха на голяма сцената актуалните си парчета, а най-популярният хип-хоп изпълнител у нас и жури в тазгодишното издание на музикалното риалити – Криско, взриви публиката с хитовете си.

Грандиозния концерт закри ливанско-канадската поп звезда Massari, който зарадва феновете в София с най-големите си хитове, а 12 късметлии от публиката получиха от него червени рози.

Концертът Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се подкрепя от Нова Броудкастинг Груп и ще се излъчи в ефира на NOVA, за да достигне до всички почитатели на българската музика.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.