Двама ще напуснат музикалното шоу след първия лайв концерт в пети сезон – тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

“Всеки един от участниците ще трябва да има готовност да изпее втора песен в неделя. Напрежението ще бъде огромно, тъй като за първи път в шоуто елиминациите ще бъдат непосредствено след концерта и никой не трябва да се чувства недосегаем в изпълнението си“, сподели Саня по време на гостуване в "Събуди се" заедно с останалите членове на журито на X Factor. Единствената дама в журито допълни, че днес от 20.00 ч. по NOVA зрителите ще видят истински празник на таланта, а шоуто ще бъде открито от новите звезди на музикалната сцена, които започнаха професионалния си път именно в X Factor.

По темата

“Ако се вгледате в съвременната музикална сцена, много от артистите са поставили начало именно в това шоу. Това е сезонът, в който имаме най-голямо разнообразие на образи, характери и таланти“, допълни Заки. Изпълнителят от емблематичния дует “Авеню“ постави акцент на задълженията на менторите, които не само допълват с професионален опит, но и са обединяващия елемент за всеки отбор и израстването на участниците.

Снимки на финалистите на X Factor може да видите ТУК

“Опитвам се да обяснявам нещата на финалистите като равен с тях, а не като човек, който е една крачка напред. За един тон не бих направил проблем, но не приемам някой да не проявява отношение към работата си“, заяви менторът на Момчетата – Криско, който вярва, че дисциплината е ключова за участниците и работата им след шоуто, когато не разполагат с огромен екип за всяка изява. Съдиите бяха категорични, че психическото напрежение е най-голямото предизвикателство за участниците, но тази година силните артисти и изпълнители в шоуто са повече от всякога.

Не пропускайте първия концерт на живот в пети сезон на X Factor тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.