Финалистите се понасят на крилете на любовта в четвъртия лайв концерт на шоуто

Поп-сензацията DARA, чиято успешна кариера стартира с участието ѝ в четвъртия сезон на X Factor, ще представи новия си хит "Недей" в шоуто тази неделя от 20.00 ч. по NOVA. DARA е също така съавтор на музиката на парчето, което вече 6 поредни седмици оглавява официалната класация на най-излъчваните български песни в ефир. 

По темата

Хитови парчета ще покажат различните измерения на любовта по време на четвъртия лайв концерт на X Factor "Сътворението на звездите" в неделя вечер. 4Magic ще озарят сцената в комапнията на десетки деца. След българската вечер Ева ще се изправи пред гласа на Адел, която е следващата висока летва в шоуто. Любов и ярост ще се редуват в динамична хореография по време на изпълнението на Йоана. Теодор ще представи една от емблематичните балади на The Rolling Stones, а Мирослава ще пренесе публиката директно в Ню Йорк под акомпанимента на пиано и контрабас. Марио и Виктория ще концентрират усилията си в дълбоко изпълнение, което да убеди журито в силата на музикалния им тандем. Милена Цанова отново ще опита различно музикално звучене, а Иван Димитров ще се завърне на сцената, за да изпита вокалното си майсторство с ново парче.

Как ще се справят финалистите с любовните песни? Кой ще напусне сцената на шоуто? Ще научите в неделя вечер, от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.