Теодор Стоянов

Теодор Стоянов

Тази година Теодор Стоянов ще бъде част от категория Момчета с ментор Криско

"Музиката е огромна част от моето същество. Ако я няма, аз просто няма да бъда този, който съм. Тя ме кара да се усмихвам ,тя ме кара да плача.", така Теодор Стоянов описва най-голямата си страст в живота. Едно от обещаващите попълнения в категория Момчета, което идва от град Хасково, се описва като луд, обичлив и много емоционален. Упоритият труд не му е чужд, тъй като работи в семейния бизнес, който изисква пълно отдаване.

"Ако искаш да успяваш, трябва да се трудиш двойно повече, защото го правиш за себе си.“, разказва 20-годишният Теодор. От участието си в X Factor той ще очаква на първо място много от себе си, а в замяна ще се радва да получи увереността, от която толкова много се нуждае. Голямата цел в състезанието е любовта на публиката.

"Представям си кариерата си като едно неспиращо приключение в търсене на още и още. Иска ми се кариерата ми да е богата на колаборации, на много усилена работа! Представям си как пиша текстове на хитове, как пея просто, защото това е нещото, което ми доставя най-голямо удоволствие!“, разказва Теди, мечтаейки за музикална кариера. Музиката го влече още от детската градина, а един от съвременните изпълнители, който искрено го впечталява с шоуто, което дава на публиката, е Лейди Гага. Изпълнителят, с когото мечтае да направи дует обаче е българин – ненадминатият Васил Найденов. "Мечтите ни карат да вървим напред, карат ни всеки следващ път да се надграждаме и да искаме да постигнем повече!“, завършва Теодор. 

Теодор напусна шоуто в Нощта на киното.