Манал Ел Фейтури

Манал Ел Фейтури

Тази година Манал ще бъде част от отбора 25+ с ментор Заки

"На 37 съм, но на акъл съм на 12 години.“, шегува се момичето с къдравите коси, което дойде от Лондон, за да развълнува жури и публика с присъствие и чар. Манал започва да изучава театрално и филмово изкуство на 25 години, но първата й сериозна работа е като терапевт по приложен поведенчески анализ на деца със специални нужди. Тази професия остава важна за нея и досега. 

"Дължа любовта си към музиката изцяло на майка ми. Изкуството и културата служиха като вдъхновение до голяма степен. Но също така, сред най-хубавите ми спомени са тези с моите сестри, разхвърляни съдове, тигани и много смях. Слушам всякакви жанрове. От old school рап като Тупак, Биги и Лорин Хил, през Motown класики, джаз - Ела Фицджералд е един от идолите ми, до класическа музика, където Андреа Бочели е мой фаворит.“, разказва Манал.

Иска да запише песни с много изпълнители, но в челните места се нарежда песен с ментора й – Заки. Ако трябва да опише живота си като саундтрак, той би звучал като "Imagine“, написана и изпълнена на Джон Ленън. "Текстът на най-продавания сингъл в соло кариерата му насърчава слушателите да си представят един мирен свят, неопетнен от границите и разделението, създадени от религии и националности; да повярват, макар и за миг, че би било възможно човечеството да живее без обвързаността си към материалното.“, добавя актрисата, която вярва, че най-доброто в X Factor предстои. 

Манал напусна шоуто на втория лайв концерт на X Factor.