Вирджиния Събева

Вирджиния Събева

Тази година Вирджиния ще бъде част от отбора на 25+ с ментор Заки

"Искам да бъда запомнена с думата Музика.“, категорична е Вирджиния Събева, която всички наричат Джини. Името идва в детството и впоследствие се превръща в артистичен псевдоним. Родена е в Сливен, а в София учи поп и джаз пеене, и актьорско майсторство.

"От малко момиченце се изявявам по най-различни сцени. Участвала съм в телевизионни предавания, в телевизионен сериал и реклама, в радио програми, фото сесии, театрални постановки и в музикални фестивали и конкурси. Мога да кажа, че музиката и изкуствата са били и продължават да бъдат моя живот. В момента живея в Норвегия и уча педагогика в норвежко висше учебно заведение“, добавя тя.  От X Factor очаква да бъде нейният билет за завръщане у дома и трамплин в музикалната кариера. 

"Въпреки че не е лесно да жертвам постигнатото в Норвегия, смятам, че си заслужава да съм тук и съм готова да дам сърцето си на сцената на X Factor, защото за мен музиката е състояние на екстаз, чрез който човек изразява своята емоция, своята чувственост. Музиката ме олицетворява, тя е магия, чрез която човек може да достигне до сърцата и сетивата на хората. Искам на сцената на X Factor да споделя тази магия, да вляза в един индиректен, душевен диалог с хората, които ме слушат и затова ще дам най-доброто от себе си.“, споделя  тя. 

Вирджиния напусна X Factor по време на шестия лайв на шоуто.