Ева Пармакова

Ева Пармакова

Тази година Ева Пармкова ще бъде част от отбора на Момичетата с ментор Саня

Тя кара ски, язди кон, слуша музика...и разбира се, винаги пее. Ева Пармакова е на 16 години от София. Определя се като емоционална, весела и малко отнесена. От малка започва да пее и оттогава музиката е най-вълнуващото нещо за нея. На 5 години се включва в детска вокална група "Бон-бон“, където 7 години има страхотни преживявания на различни сцени.

"Очаквам да науча много нови неща, да израстна като изпълнител, да се забавлявам, но най-вече да давам готина енергия и запомнящи се емоции на публиката. Със сигурност X Factor ще ми отнеме повечето време, но това не ме плаши, защото тази сцена ще ми даде радостта да правя това, което най-много искам. Най-важната ми цел е да стана добър изпълнител и да правя готина, близка до моята същност музика, която въздейства и достига до все повече и повече хора.“, разказва Ева, която вярва, че музиката е нейното призвание.

"Не мога да определя точно любимия си стил, но се опитвам да влагам душа и емоция във всяка песен, която изпълнявам, независимо от стила. За мен най-върховният изпълнител е Beyoncé, която има невероятен глас и прави най-убийственото шоу на живо. Това го видях с очите си миналата година, когато имах щастието да бъда на неин концерт. Но най-важното за мен е, че тя е работила страшно много, за да стигне там, където е сега и аз искам поне малко да приличам на нея.“, допълва участничката, която ще бъде част от отбора на Момичетата. 

Ева Пармакова е внучка на известния оперен тенор Любомир Бодуров. "Много се гордея с него. Още докато бях малка, майка ми ми пускаше да слушаме негови изпълнения. Тогава не можех да осъзная на какви сцени е пял, но като пораснах, ми е огромно вдъхновение за това, което искам да постигна и да бъда някой ден.", казва Ева.

Ева се класира трета на големия финал на X Factor "Сътворението на звездите"