Въпросите от "Пощата на номинираните" отприщиха вълна от емоции

Зрителите на NOVA решиха Глория да е петият Съквартирант, който да напусне Къщата на VIP Brother в петък по NOVA. На излизане манекенката заяви, че ѝ предстоят прекрасни моменти и няма търпение да види своя любим.

Още снимки от напускането на Глория вижте в галерията ТУК

Четирите номинирани дами – Емануела, Глория, Ирина и Лара, отговаряха искрено на въпросите на своите Съквартиранти. Този път те бяха повече от провокативни и отприщиха вълна от дълго задържани емоции. Ирина и Миглена за пореден път се оказаха в сблъсък, а Жана влезе в мерника на Ирина с неудобен въпрос, заради който понесе тежка критика. Емануела също изтърпя много нападки, но въпреки умишлено засуканите питания, тя учуди всички със своите отговори.

Във VIP Brother live зрителите видяха и сътресението, което предизвика големият бюджет на Съквартирантите. В стремежа си да го разпределят така, че всеки да има възможност да поръча нещо малко, което обича, Глория и Емануела бяха жестоко нападнати от Роро и Торнев. Двамата дори обвиниха момичетата в неблагодарност към готвачите в Къщата. Как ще се развият отношенията между Съквартирантите?

Не пропускайте VIP Brother в понеделник от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg