Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  16:10
  Публицистичното предаване на NOVA предлага на зрителите разширен коментар на важните теми от деня. „Пресечна точка“ събира на едно място три познати лица – лидери на мнение. Гостите дискутират актуални и поляризиращи обществото политически, социални и лайфстайл теми, за да открият пресечната точка на техните позиции.
 2. 18:00
  Във всеки епизод с много чувство за хумор се състезават две семейства, опитвайки се да отгатнат най-популярните отговори на въпроси, които са били зададени предварително на минимум 100 човека.
 3. 19:00
  Централна информационна емисия на NOVA
 4. 20:00
  С много настроение и забавление едни от най-впечатляващите участници в историята на „Като две капки вода“ влизат в нови и неподозирани за тях звездни образи.
 5. 23:00
  Късна информационна емисия на NOVA
 6. 23:30
  Проследява историята на най-търсения престъпник в САЩ - беглецът Реймънд „Ред“ Редингтън, който се предава на ФБР с неочаквано предложение - да им помогне в залавянето на едни от най-опасните престъпници в света.
 7. 00:30
  Алиша (Джулиана Маргулис) процъфтява както в личния, така и в професионалния си живот. Докато Кери блести в прокуратурата на щата, Уил е застрашен от Уенди Скот-Кар, който във всеки един момент може да сложи край на адвокатската му кариера.
 8. 01:30
  Писател се забърква в заплетено разследване на убийство, в което главен заподозрян е уважаван американски автор и негов наставник.
 9. 02:30
  След разрив в отношенията с баща си, Сарас отказва да се ожени за обещаната му Кумуд. Причината: смята, че не е достоен за Кумуд и няма да може да й осигури живот, който тя заслужава.
 10. 03:30
  Прерна и Анураг са създадени един за друг. За да останат заедно, те трябва да преминат през изпитанията на живота.
 11. 04:30
  След тежък инцидент съдбата на Мерием, Октай и Саваш започва да се преплита по невъобразим начин. Пленяваща история за загубата, пътят на отмъщението и…зараждаща се любов.
 12. 05:10
  Проследява историята на най-търсения престъпник в САЩ - беглецът Реймънд „Ред“ Редингтън, който се предава на ФБР с неочаквано предложение - да им помогне в залавянето на едни от най-опасните престъпници в света.