html_page['description'] ?>
 1. Сега
  13:00
  Седмици преди кралската сватба, злият норвежки принц Алберт открива стар закон, който може да принуди престолонаследника на Дания да се ожени за нелицеприятната му дъщеря, вместо за обичаната от него американска годеница.
 2. 17:00
  Всеки епизод на документалното риалити среща с различна драматична история по действителен случай. Това са съдбите на хора, изправени на кръстопът, принудени да вземат важни решения в тежки ситуации.
 3. 18:00
  Разказ за ничиите места, ничиите спомени, ничиите съдби и ничиите хора, принудени да разчитат единствено на себе си.
 4. 19:00
  Централна информационна емисия на NOVA
 5. 19:20
  Публицистично предаване, което среща зрителя с най-актуалните и коментирани събеседници в България.
 6. 20:00
  Любимият формат се завръща с нова двойка водещи и 14 нови впечатляващи маски, които ще дадат всичко от себе си, за да заблудят Панела и зрителите.
 7. 23:00
  Джейми Фокс е в ролята на освободен роб, който се превръща в ловец на глави и се впуска в опасно приключение със своя ментор и спасител.
 8. 02:10

  Г-н Холмс – мистерия, драма

  Пенсионираният Шерлок Холмс изведнъж е обзет от мисълта за нерешен случай отпреди 50 години, от който си спомня само отделни фрагменти: сблъсък с разгневен съпруг и тайна връзка с красивата му, но нестабилна съпруга.
 9. 04:15
  Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
 10. 05:00

  Идеалното момиче – романтичен /п/

  Животът на разглезено богато момиче напълно се променя, когато неочаквано получава новина, че е разорена.