Днес и утре кастингите за X Factor са във Варна, а специален гост там е победителката от последния сезон Християна Лоизу

Тази сутрин в "На кафе" една от най-успешните участнички в музикално шоу №1 X Factor Михаела Филева представи своята нова песен с ВенЗи - BOYCOTT. Двамата са само част от звездите, които участват в Coca Cola The Voice Happy Energy Tour 2017. Турнето ще премине през едни от най-големите български градове, за да завърши в края на лятото в София. 

Освен че представи новото парче, Михаела насърчи и всички хора с музикални заложби да се запишат на кастинг и да осъществят своите мечти. 

 "Хубаво е да се явяват талантливи хора на кастингите. България има нужда от такива млади и амбициозни хора"

Освен звездата Михаела Филева, в студиото на "На кафе" гостуваха чаровните близначки и участвали в трети сезон на X Factor - Алекс и Влади. Там двете съшо разказаха за новата си песен, както и за емоциите, които са ги съпътствали по време на музикалния формат X Factor. 

"Бих посъветвала участниците да си вярват и наистина да бъдат различни и индивидуални, защото на хората им липсва това - така те ще успеят да спечелят публиката. Минали са вече няколко сезона и за кандидатите вече е много по-ясно как могат да се харесат на журито" - това препоръчаха близначките на всички, които се явяват на прослушванията за X Factor. 

Днес и утре, 22 и 23 юни, кастингите са във Фестивален и конгресен център, Варна. Последната възможност за желаещите да покажат музикален талант пред екипа на шоуто ще бъде на 25 юни във Велико Търново.

Бургас изненадва с фаворити в групата на момчетата на кастингите за X Factor Истинска кастинг мания за петия сезон на X Factor (ВИДЕО) Рекорден брой чужденци се явяват на кастинг за сезон 5 на X Factor България

Кандидатите трябва да носят документ за самоличност. Ако са непълнолетни, да бъдат с родител или придружител със заверено пълномощно. Трябва да подготвят 2 песни (българска и чужда). Ако им е необходим музикален съпровод, е необходимо да го носят на флашка или диск.

Тази есен очаквайте голямото завръщане на X Factor – форматът, който слага звездно начало за музикалния път на едни от най-известните изпълнители в момента в България. Актуални новини за шоуто ще откриете на уебсайта на формата, както и на Facebook страницата на предаването.