Дани разплита мистерия - убеден е, че Рая се завръща от Лондон

Неочаквани и спиращи дъха събития ще изненадат героите в риалити сериала “София – Ден и Нощ“ тази седмица от понеделник до петък в 22.30 ч. по NOVA. Полярни емоции ще изживеят Дани, Ася, Митко и Стефи.

Съдбовен момент буквално преобръща ежедневието на Дани. Съвсем неочаквано той среща своята голяма любов Рая. Старите емоциии избухват в сърцето му, а мистерията около появата на бившата любима направо го побърква. Приятелите пък са убедени, че срещата е плод на неговото въображение заради драматичната развръзка на отношенията им в миналото. Дани е готов на всичко, само и само да разплете мистерията. Ще успеят ли да му помогнат съквартирантите? Как ще приеме Михаела цялото това всеобщо вълнение? И дали Рая наистина ще се завърне в София?

Мистерия витае и около отношенията на Стефи и Митко. Редица случайни, но много странни гафове предизвикват бурна ревност между тях. Една красива и тайнствена дама се появява в живота на Митко и заплита двамата влюбени в опасна ситуация. Но какво общо има красавицата с него и ще успеят ли Стефи и Митко да се справят с недоразуменията?

Вълнуващи изживявания очакват и Ася след запознанството й с магнетичния писател Лъчезар, чиято книга тя превежда. Неговият артистичен темперамент и интригуващо дар слово подмамват Ася да задълбочи контактите си с писателя. Ще прекрачи ли тя границите на професионалните им отношения и как ще се отрази това увлечение на връзката й с нищо неподозиращия Боби?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" от понеделник и петък от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук