Не пропускайте финалния 52 епизод от 4-ти сезон на сериала тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Броени минути остават до големия финал на "Откраднат живот: Чуждо тяло". Четвъртият сезон на популярния български сериал се превърна в най-гледания досега, а със своите близо 200 епизода "Откраднат живот" се нареди сред най-успешните продукции, създавани на родна земя. 

Летище, което разделя двама души, раждане и загуба на дете и една драматична дилема, за която трудно ще се намери правилният изход ще бележат последния епизод от сезона на поредицата.

“Ще се случи нещо изключително неочаквано за всички зрители, рязко и отникъде.  Но във всички случаи ще бъде достойна постъпка.”, разкрива Юлиан Вергов.  Актьорът се превъплъти  в един от най-ярките образи този сезон - доц. Банков, който въпреки непокорния си нрав се превърна в любимец на зрителите. 

“То не е само моя заслуга - когато е написано хубаво от сценарния екип и има какво да играеш, не е чак толкова сложно”, споделя Юлиан Вергов.

На крачка от финала друг противоречив герой завинаги напусна сериала. Зрителите определиха смъртта на Виолета Захариева като едно от най-драматичните събития през всички 4-ри сезона на "Откраднат живот".

“Йоана Буковска направи един фантастичен, невероятен и много ярък герой, който ще остане в спомените за дълги времена напред”, смята продуцентът Евтим Милошев.

Зад най-успешния български сериал на лекарска тематика стоят над 6 хиляди снимачни часа, 7 хиляди и 500 страници сценарий и над 250 сложни медицински казуса, решени в болница "Свети Кирил".

“Каквото и да правят героите, каквито и неща да им се случват, никога не се злоупотребява с лекарската професия. Никога не се загуби уважението към лекарската професия”, разкрива Евтим Милошев. 

Не пропускайте финалния 52 епизод от 4-ти сезон на "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.