Не пропускайте епизода тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Броени часове преди старта на втория сезон на "Шеф под прикритие" основателят и управител на фирма за домашни помощници с над 400 човека персонал Владислав Симов гостува заедно с една от подчинените му - Елена Иванова в студиото на "Здравей, България" и разказаха през какво са преминали и какво са разбрали за работата по време на снимките на предаването. 

Управител на фирма за домашни помощници облича престилката в "Шеф под прикритие"

"Имах шанса работниците да не ме познаят, защото познавах много малко от тях лично. Открих, че съм неподготвен за работата на терен - беше сериозно предизвикателство да играя и да върша работа, все пак това са 8 часа сериозен физически труд. Беше изключително полезно за мен да видя някои истински неща", разказа управителят Владислав Симов.

Не ми мина през ум, че е той. Ние бяхме заредени, че трябва да покажем как се работи в нашата фирма и правят промо видео за популяризиране на професията сред мъжете. Не бях виждала Владислав, но не се притесних, даже беше забавно", пък сподели Елена. 

Ще има ли уволнени, наградени и вдъхновени и как се справя един шеф с чистенето - гледайте в първия епизод от новия сезон на "Шеф под прикритие" на 26 януари, петък, от 21.00 ч. по NOVA.

Асоциацията на организациите на българските работодатели (АОБР) организира днес в 14.00 ч. среща по повод отразяването на реалните проблеми на бизнеса в медиите и старта на втория сезон на документалното риалити ''Шеф под прикритие’’.

На срещата, която ще се проведе в сградата на Българската стопанска камара, представители на работодателските организации и участниците в първия и втория сезон на предаването ще изразят подкрепата си към NOVA за смелостта да излъчва този формат и продуцентския екип на предаването за усилията, които полага в посока подобряване на публичния имидж на българския бизнес.

Участниците в предаването ще споделят какво реално са научили и получили от участието си в този проект, а представителите на националните организации на работодателите ще заявят подкрепата си за обективното представяне на проблемите на бизнеса.