Образът на Мадона му донесе първа победа

За втора поредна неделя ефирът на NOVA се превърна в истински празник с първите образи на участниците, които Бутонът на късмета им отреди миналата седмица. „Като две капки вода“ отново накара зрителите и публиката в студиото да се забавляват, смеят и танцуват с невероятните имитации на български и световни звезди. Към Хилда Казасян, Веселин Маринов и Димитър Ковачев - Фънки тази седмица се присъедини и четвъртият член на журито – актьорът Асен Блатечки, който не скри вълнението си от новото предизвикателство.  

ГАЛЕРИЯ:  "Като две капки вода" - сезон 11 на 26 февруари

 

Вечерта започна с прекрасното актьорско превъплъщение на дуета на сезона – Димо Алексиев и Ралица Паскалева. Те влязоха в света на куклите, пресъздавайки двамата вокалисти от групата „Aqua” и култовата песен „Barbie girl”. “Толкова бяхте добре, че нямам за какво да се хвана“, каза Фънки след изпълнението им. Веднага след тях на сцената излезе Христо Петков  в образа певицата Росица Кирилова, която наблюдава с усмивка имитацията му от първия ред в публиката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

СНИМКИ: NOVA / Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.