Вижте какво разказа 20-годишната Дуарте пред медиите

Студентката, чиито горещи снимки с Юсейн Болт взривиха интернет, проговори. Жади Дуарте разказа, че се запознала със спринтьора в дискотеката, след като той сам дошъл при нея и й показал плочките на корема си. По-късно изпратил бодигардовете си да я повикат, пише NZHerald.

Тогава тя още не знаела кой е той. Досетила се едва когато направил известната си поза на победител. След това Болт я завел в Олимпийското село, където двамата се отдали на интимни ласки на фона на песента на Риана "Work". 

Usain Bolt dancing to 'Work' at "Alin" nightclub in Rio de Janeiro last night. pic.twitter.com/wzWz4zNAYg

— Rihanna (@RihannaAmerica) August 21, 2016

По думите на Дуарте любовните им приключения наподобявали по-скоро маратон, отколкото спринт. 

След това ямайският спортист й обещал да се срещнат отново. Двамата общували чрез мобилно преводаческо приложение, тъй като тя не знаела английски. 

"Сега виждам, че той печели жените с такава лекота, с която печели и медалите", коментира тя. В същото време допълва, че "умира от срам", че снимките са видели бял свят. 

Снимките от любовната вечер се разпространиха в интернет, след като 20-годишната студентка ги изпратила на приятелите си чрез приложението WhatsАpp.

Междувременно, Болт беше заснет в ранните часове на неделя да се забавлява в нощен клуб в Рио. Спринтьорът навърши на 21 август 30 години. Наскоро сестрата на Болт разкри, че той има сериозна приятелка.