Те му благодариха за подкрепата от създаването на отбора до края на кариерата им

"Златните момичета" от ансамбъла ни по художествена гимнастика се срещнаха с премиера Бойко Борисов и му благодариха за подкрепата и отношението към тях от създаването на отбора до края на спортната им кариера. 

Миролюба Бенатова представя: Гимнастички в пенсия Цвети Стоянова е изписана от болницата „ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА”: За 8 години - 81 медала

"Вие пръв през 2010 г. протегнахте ръка на художествената гимнастика за организирането на първата Световна купа в София, което беше трамплинът към нашите големи постижения. Вие лично открихте първата Световна купа, с което засвидетелствахте отношението на държавата към красивия ни спорт”, каза председателят на федерацията Илиана Раева.

СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

"Изразихте своята подкрепа към нас в най-тежкото ни изпитание преди Олимпийските игри и ни поздравихте за героизма и за спечеления бронзов медал на Олимпийските игри в Рио. Благодарим Ви за предложението да ни бъдат дадени пълните приеми за спечеления медал. През цялото време на тези 7 години нашата подготовка беше напълно обезпечена от държавата. За нас това означава много и винаги ще помним подкрепата Ви", каза Християна Тодорова.

"Златните момичета" благодариха и на спортния министър Красен Кралев за неговата подкрепа през последните две години и по време на Олимпийските игри. Те поканиха Бойко Борисов на бенефиса си.  

Няколко седмици, след като "златните момичета" се върнаха от Олимпийските игри в Рио де Жанейро с бронз, Миролюба Бенатова се срещна с тях. Припомнете си какво споделиха гимнастичките за часовете в залата, за трудностите и успехите по пътя, за училището, за любимите хора, за срещите, разделите, за края на кариерата им и началото на техния пенсионерски живот:

Още от "Миролюба Бенатова представя" гледайте ТУК.