Той се похвали, че обектът е завършен предсрочно и в рамките на бюджета

По-малко от две седмици преди президентските избори в САЩ кандидатът на републиканците Доналд Тръмп откри официално нов хотел във Вашингтон, символизиращ според него успеха му в бизнеса с недвижимо имущество, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Хилъри Клинтън води с рекордните 12% пред Тръмп Продадоха статуя на "голия Доналд Тръмп" (СНИМКИ) Тръмп ще съди жените, които го обвиниха в сексуален тормоз

На 12 септември се състоя предварително откриване на хотела, на което милиардерът покани всички медии, но тогава няколко етажа все още не бяха довършени.

Пред няколкостотин гости и журналисти Тръмп днес се похвали, че обектът е завършен предсрочно и в рамките на бюджета, но не посочи конкретни срокове и цифри.

"Днешният ден е метафора на това, което можем да постигнем в тази страна", заяви тържествено кандидатът за президент, заобиколен от децата си Ерик, Иванка и Доналд младши, който е  вицепрезиденти на компания "Тръмп".

"Нищо не работи както трябва", каза той за федералното правителство преди да разкритикува съперничката си - демократката Хилари Клинтън.