Нежната кашмирена рокля е с дължина до коляното

Мелания Тръмп ще си прави гримьорна в Белия дом (СНИМКИ) Мишел Обама и Мелания Тръмп се срещнаха в Белия дом Мелания – новата стопанка на Белия дом (СНИМКИ) Мелания Тръмп се появи гола на корицата на американско списание (СНИМКИ)

Бъдещата първа дама Мелания Тръмп заложи на елегантен светлосин тоалет на „Ралф Лорън“ за церемонията по встъпването в длъжност на своя съпруг Доналд Тръмп, информира "Франс прес", цитирана от БГНЕС. 

НА ЖИВО: Денят на встъпването в длъжност на Доналд Тръмп (ВИДЕО+СНИМКИ)

Нежната кашмирена рокля е с дължина до коляното. Тя е комбинирана с късо сако от същата материя и цвят, както и с подходящи ръкавици.

СНИМКИ НА МЕЛАНИЯ ВИЖТЕ ТУК

Този път Мелания заложи на прическа с вдигната коса, която подчертава семплите й диамантени обеци.

Денят на встъпването в длъжност на Тръмп

Външният вид на съпругата на Тръмп предизвика множество коментари онлайн, като някои дори я сравниха с Джаки Кенеди, съпругата на президента от Демократическата партия Джон Кенеди и една от смятаните за най-стилни първи дами.

Мелания, която е бивш модел, е родена в Словения и е първата американска първа дама, която не е родом от страната, от времето на Луиза Адамс насам, която е родената във Великобритания съпруга на Джон Куинси Адамс, който управлява от 1825 г. до 1829 г.