Папараци издебнаха звездата, крачейки по улиците на Лос Анджелис

Брад Пит шокира с визията си. На снимки, направени от папараци, той изглежда видимо отслабнал. През последните месеци актьорът предпочитал усамотението в арт студио в Лос Анджелис, далече от светските събития, пише „Дейли мейл”.

На снимките Брад Пит е облечен в черно яке, с бяла тениска и дънки, а косата му е подстригана много късо.

Актьорът избяга от светлините на прожекторите, за да посвети време на създаването на скулптура с помощта на свой приятел – британски художник. „Дейли мейл” твърди още, че актьорът прекарвал по 15 часа на ден в студиото, работейки от рано сутрин и слушайки тъжна музика.

Брад Пит не присъства на тазгодишните „Оскари”. Вместо това е гледал церемонията по телевизията, твърдят негови близки.

"Всички знаят, че това е свързано с личните му проблеми. Той е тих и спокоен човек и много скромен. Учи се много бързо. За него изкуството е начин да се концентрирате върху едно нещо. Предпочита да направи нещо конструктивно, вместо да се отдаде на купони”, казват още източниците.

Припомняме, че Брад Пит е в процес на развод с Анджелина Джоли след повече от девет години брак. Наскоро се появиха твърдения, че двамата са започнали да разговарят с часове и той вече няма проблеми да посещава децата си, когато пожелае.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.