Кембъл-“Хитлер“ е известен с това, че кръщава децата си с имената на известни нацисти

Self-proclaimed Nazi gets name officially changed to Hitler. Story: https://t.co/IPDDyy73Rq pic.twitter.com/40WUrmOPup

— AP Eastern U.S. (@APEastRegion) May 10, 2017

Жителят на щата Пенсилвания Исидор Хийт Кембъл вече носи фамилията „Хитлер, съобщи местният информационен сайт MyCentralJersey.com.

Какво се е случило в последните мигове на Хитлер?

Кембъл-“Хитлер“ е известен с това, че кръщава децата си с имената на известни нацисти.От началото на седмицата името му вече е Исидор Хийт Хитлер. Той се възхищава от водача на Третия райх, който е бил отговорен за екзекуцията на 6 милиона евреи и други "нежелани" по време на Втората световна война.

Продадоха на търг албум със снимки на Хитлер (ВИДЕО)

"Чудесно е. Шофьорската ми книжка вече е променена, застраховката ми, всичко, от което имам нужда, е променено ", каза Хитлер пред MyCentralJersey.com.“Аз съм новият Хитлер.“

"I'm the new Hitler": Self-proclaimed Nazi in New Jersey changes surname https://t.co/tuiiUdDr81 pic.twitter.com/nlQKtW6pzA

— CBS News (@CBSNews) May 11, 2017

През март съдия от Върховния съд в окръг Хънтърдън, Ню Джърси, одобри искането за промяна на името на Хитлер, което той подаде на „Свети Валентин“. Промяната влезе в сила на 8 май, когато се отбелязва Денят на победата над нацизма.

Пет известни личности, подозирани в сделка с дявола

Nazi dad changes his own last name to Hitler #NewJersey #AdolfHitler #IsidoreHeathCampbell https://t.co/MWo5BOCcn1 pic.twitter.com/YOuK7VJbOx

— Trending UK News (@UKolizer) March 26, 2017

Инициалите на Хитлер сега са И.Х.Х., които по неговото обяснение са абревиатурата на „Аз приветствам Хитлер“, уточняват от MyCentralJersey.

Man officially renames himself to 'Hitler' https://t.co/mwVk938Q1P pic.twitter.com/XSqmMBCact

— Khaleej Times (@khaleejtimes) May 11, 2017

Татуираният неонацист, който сега живее в Шиппенсбърг, Пенсилвания, влезе в новините през 2008 г., когато в пазар в Ню Джърси отказваха да поставят името на Адолф Хитлер на тортата за 3-я рожден ден на сина му, кръстен на нацисткия водач.

Най-скъпо струващите грешки в историята на човечеството

"Мисля, че хората трябва да отведат главите си от облака, в който са били, и да започнат да се фокусират върху бъдещето, а не върху миналото", каза Хитлер, бивш пребиваващ в окръг Холанд в окръг Хъндърдън.

Meanwhile, Nazi in New Jersey legally changes name to Hitler https://t.co/D134o6tRpk

— Herb Jackson (@HerbNJDC) May 10, 2017

Новият Хитлер има девет деца от четири жени, но няма попечителство над нито едно от тях, уточняват от Лигата срещу поругаването (ЛП) и NewJersey.com. Властите в Ню Джърси отнеха на Хитлер родителските му права за три от децата му през 2009 г. след обвинения в домашно насилие и решиха, че няма психологически капацитет да се грижи за децата, ЛП в публикация през 2013 г.

‘Nazi dad’ changes last name to ‘Hitler’ in New Jersey court https://t.co/YLD6ayBsk8 Let's make this proud POS famous.

— Kelly Lynne (@KKoz03) March 27, 2017

Хитлер отново привлече вниманието на медиите през 2013 г., когато се появи на изслушването за правата за посещение, носейки пълна нацистка униформа.

#Israel #Times of Israel #TOF broadast by #EMET_NEWS_PRESS: New Jersey Nazi fan changes last name to Hitler https://t.co/iLIkzXLuQl

— Richard Krauss (@emet_news_press) March 26, 2017

 За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.