Според експертите талантливият участник в X Factor има изключителни шансове за успех

Финалът на конкурса Евровизия започва тази вечер в 22 часа. Кристиан Костов представя България с песента си „Beautiful Mess“. Конкуренцията е сериозна, но талантливият участник в X Factor има изключителни шансове, казват експертите. През седмицата букмейкъри му отредиха трето място. За Кристиан ще могат да гласуват зрители на 20 държави.

Кристиан Костов: Тази година ние можем да спечелим „Евровизия”

Кристиан Костов ще излезе на сцената във втората част на конкурса под номер 25. Той ще мери сили с изпълнители от 25 държави: Украйна, Франция, Германия, Италия, Испания, Великобритания, Молдова, Азербайджан, Гърция, Швеция, Португалия, Армения, Австралия, Полша, Кипър, Белгия, Беларус, Хърватия, Унгария, Дания, Израел, Румъния, Норвегия, Холандия и Австрия.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА КРИСТИАН КОСТОВ ПРЕДИШНАТА ВЕЧЕР

Според регламента не можем да го подкрепим от територията на България. Нашите сънародници в чужбина обаче могат. Ако се намирате в чужбина, може да подкрепите нашето момче с изпращане на номер 25 като SMS на посочения от местната телевизия мобилен номер. Гласуването ще започне след изпълнението на последната песен и ще продължи 35 минути. 

Всеки ще има право да гласува до 20 пъти от един мобилен телефон. Гласът си за българският представител може да дадете и през безплатното мобилно приложение на Евровизия. 

Гласуването започва след последното изпълнение!

ВИЖТЕ КАК МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ТУК

Кристиан Костов е познат на българската публика като изпълнител на едни от най-големите поп хитове у нас през последните няколко месеца и финалист в четвъртия сезон на X Factor.

„Най-уважаваният вестник в Швеция показва тримата претенденти за победа тази вечер! Току-що нашият шведски екип ми прати това. Шансът ни е реален! Само трябва да си повярваме поне веднъж! Гответе се за довечера!”, написа по-рано днес продуцентът и управител на музикална компания „Вирджиния Рекърдс“ Саня Армутлиева в профила си във Facebook.

Тя прикани със следващия си пост сънародниците ни, които живеят в чужбина, да гласуват за Кристиан.

Самият Кристиан Костов снощи написа в своя профил: „Благодаря ви за подкрепата!” За кратко време постът му бе харесан от хиляди хора, които в коментарите отдолу му пожелаваха успех на финала на Евровизия тази вечер.

Кристиан Костов изведе България на финала на "Евровизия 2017" за трети път в историята на участието ни в конкурса. Елица Тодорова и Стоян Янкулов постигнаха първия успех за страната ни с пета позиция през 2007 година, а миналата година Поли Генова се пребори за престижното 4-то място в крайното класиране.

Екипът на NOVA пожелава успех на Кристиан Костов на финала на Евровизия!

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.