Ексклузивната серия продукти е вдъхновена от хитовата фентъзи поредица

Шоколадови яйца, вдъхновени от сериала "Игра на тронове", ще похапват избрани британци, съобщава БТА. Осмият сезон на хитовата телевизионна поредица ще започне дни преди Великден и по този повод от компанията производител на лакомството решиха да изненадат почитателите на сериала.

The Mother of Dragons meets Deliveroohttps://t.co/ScZD8rb7I4

— ES Lifestyle (@ESLifeandStyle) March 22, 2019

„Драконовите” шоколадови яйца ще се продават на цена от 0,80 паунда. Те ще бъдат ръчно изработени от бял шоколад и оцветени в зелен, червен и лилав цвят, с тегло 1 кг. Специалният продукт ще е в продажба от 14 април - датата на премиерата на последния сезон от „Игра на тронове”.

These two-pound 'Game of Thrones' chocolate eggs are hatching just in time for the season premiere: https://t.co/jN7SXvRr2l pic.twitter.com/nfBWhUIYeM

— Highsnobiety (@highsnobiety) March 21, 2019

„Великден наближава, както и последният сезон на „Игра на тронове”. Около премиерите и финалите поръчките обикновено се увеличават. Поради тази причина решихме да зарадваме върлите фенове с нашите удивителни творения”, казва Джо Гроувс от сладкарската фирма.

For real! #GoT https://t.co/Q1a0SD81BT

— Belfast Live (@BelfastLive) March 25, 2019

Лошата новина за феновете и голяма част от британците е, че сладките изкушения ще се продават само в районите на Лондон, Манчестър и Лийдс. 

How about a #Targaryen Easter egg? Celebrate 'Game of Thrones' and Easter with these 2-pound chocolate dragon eggs - GMA - https://t.co/YwA2tndylQ via @GMA

— Deb Trotter (@debtrotter) March 24, 2019

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.