Тя ще представи програмата си на 17 септември

Превръщането на София в чиста и зелена столица ще бъде основен приоритет в програмата ми за управление на София. Това заяви кандидатът за кмет Мая Манолова в Южния парк, където започна събирането на подписи за издигане на кандидатурата й за местните избори. 

Манолова ще представи програмата си за управление на града на 17 септември, Ден на София, и ще я остави "отворена" до началото на предизборната кампания, така че столичани да я поправят и дописват. 

Мая Манолова се регистрира за участие в местния вот (ВИДЕО+СНИМКИ)

По думите на Манолова превръщането на София в чиста и зелена столица включва освен поддържането, разширяването и създаването на нови паркове, също така и грижата за междублоковите пространства. Те според нея са занемарени и нищо за тях не е направено през последните четири години. Манолова съобщи, че в петък е била извикана от граждани в ж.к. "Обеля" заради поставени ограждения в междублоково пространство, с което се подготвя за застрояване. Манолова заяви, че няма да допусне да бъде посегнато на нито едно междублоково пространство, на нито една градинка, нито една зелена площ и детска площадка.

Движение "България на гражданите" застана зад Мая Манолова

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.