Мейв Кенеди Маккийн била във водата, заедно с 8-годишния си син, който все още се издирва

Тялото на внучката на Робърт Ф. Кенеди, изчезнала преди дни при разходка с кану, е било открито, съобщава БГНЕС. 40-годишната Мейв Кенеди Маккийн и осемгодишният й син Гидиън изчезнаха в огромния залив Чесапийк в Мериленд. Детето все още не е намерено.

Намушкаха мъжа, осъден за убийството на Робърт Ф. Кенеди

Тялото на Маккийн е намерено на повече от две мили от разположения на брега дом на майка й Катлийн Кенеди Таунсенд, където семейството е отседнало, за да се изолира по време на епидемията от коронавирус.

The body of Maeve Kennedy Townsend McKean, granddaughter of Robert F. Kennedy, has been found by divers, police in Maryland said. The search continues for her son. https://t.co/SAZtJUdjtw pic.twitter.com/ihFelgajfF

— CNN Breaking News (@cnnbrk) April 7, 2020

Тя и Гидиън отишли с кану да извадят топка, паднала във водата, цитират медиите роднини и полиция. Изглежда тогава са били пометени от силни течения и ветрове. 

68-годишната Катлийн Таунсенд е дъщерята на Робърт Ф. Кенеди, генерален прокурор на САЩ в администрацията на брат му Робърт Ф. Кенеди. Той беше убит през 1968 г., докато участваше в предизборна кампания за президент, пет години след смъртта на брат си.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП