Тя се учи да рисува и с бисквити

Тя е самоук художник само на 20 г. Образова се и пътува по света сама. Сесил Иванова е представител на поколението Z, което с лекота чупи рамките и живее по собствени правила.

"Аз съм свободна душа, която обича да рисува и да предприема различни новости, да развива себе си във всеки аспект, в който мога. За всеки вид изкуство и умения са нужни две неща - голямо търпение и голям интерес. Процесът изисква да имаш търпение да правиш грешки, но накрая нещата се получават. Бива ме да виждам детайлите, понеже го правя с много любов. Искам да пресъздам нивото на живот и емоция. С търпение работя, докато не се получи", споделя артистката. 

От жени за жени: Изложба отразява многообразието на живота в Средния изток (ВИДЕО+СНИМКИ)

Сесил смята, че успехът се дължи на много работа. "Рисувам хора, които ме вдъхновяват. Много слушах музиката на Сам Смит, но и бях в период, в който исках да се развивам. Исках да намеря най-голямото платно и си казах, че ще го изобразя. Отне ми 7 месеца. Не очаквах, че ще е толкова дълго. Изведнъж, след като качих портрета, започнах да получавам много известия. Той ми беше споделил поста", разказа момичето. 

Тя рисува и с бисквити. "Докато гледах едно видео на любима моя блогърка, ядях бисквитки. Така реших да опитам да рисувам с тях. Не знаех какво ще стане, но се надявах да се получи. Да рисувам себе си ми помага да се докосна до мен самата, да разбера защо рисувам", обясни тя.