Кавалерите се обясниха в любов на своите половинки с романтични писма

Невероятен жест от страна на мъжете разплака всички участници в най-позитивното любовно риалити - “Един за друг”. Освен усета си в модните тенденции, те трябваше да напишат любовно писмо на своите половинки, в което изразяват най-съкровените си чувства към тях. Духовете в надпреварата Ивайло и Ивана пък направиха първи стъпки към помирението със своите съквартиранти.

Емоционални обяснения в любов и сълзи в очите в новия епизод на “Един за друг”

Индивидуалното изпитание на кавалерите се състоеше от две части. В първата те трябваше да подберат облекло и аксесоари за своите половинки, подходящо за модния подиум и максимално близо до това, което биха облекли в реалния живот. Втората част от предизвикателството предостави възможност на всички мъже да напишат романтично писмо до дамите на сърцето си, в което да изразят чувства и емоции, които досега са оставали дълбоко скрити за всички. Въпреки че нямаха право да участват в играта, провокативният Ивайло реши да покаже нова черта в характера си и също зарадва любимата си Ивана със своя интерпретация на романтичното откровение.

Ивана и Ивайло стават духове във Вилата на любовта

Емоционалните послания просълзиха всички на Арената на любовта, включително и водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова. Най-добре със задачата се справиха двойките на вечно усмихнатите Петър и Галена, инфлуенсърката София и съпругът ѝ Тихомир, забавните перничани Михаела и Венцислав и юристите Елизабет и Йордан. На дъното на класирането се оказаха дългите ръце на закона във Вилата на любовта - Маргарита и Кристиян.

Утре в “Един за друг” на показ ще бъдат хранително-вкусовите умения на всички нежни половинки, а Ивана и Ивайло ще направят поредна стъпка към своето официално завръщане в състезанието.

Гледайте най-романтичното риалити в ефира на 30 март от 20:00 ч. само по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.