Певицата говори за болестта, от която страда - Синдром на скования човек

Селин Дион, която се бори със Синдрома на скования човек, разголи и тялото, и душата си пред френско модно списание. Певицата позира за корицата на Vogue France.

Завръщането към концертите на живо някой ден мотивира суперзвездата, но докато Дион е непоколебима в отдадеността си да се възстанови от рядкото неврологично заболяване, тя не е толкова сигурна кога ще може да се върне на сцената.

Селин Дион губи контрол върху мускулите си заради болестта, от която страда

Гласовитата изпълнителка сподели, че не е победила болестта. „Все още е в мен и винаги ще бъде. Надявам се, че ще намерим чудо, начин да го излекуваме с научни изследвания, но засега трябва да се науча да живея с това“, казва 56-годишната суперзвезда. „Пет дни в седмицата се подлагам на физическа и вокална терапия. Работя върху пръстите на краката, коленете, прасците, пръстите, пеенето, гласа“, допълва Селин Дион. Певицата не крие, че ѝ е трудно физически и психически да се бори със състояние, за което няма лек.

Дион обяви, че страда от синдрома през декември 2022 г., когато прекрати плановете си в Resorts World, както и световното си турне Courage. Наскоро тя направи няколко публични изяви, като обяви Тейлър Суифт за носител на наградата „Грами” за албум на годината и посети мача между Бостън Бруинс и Ню Йорк Рейнджърс на 21 март.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase