Музикантът споделя преживяванията си в Кухнята на Ада и разкрива своята най-голяма мечта

Тома, като участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Hell’s Kitchen, разказва какво е усещането да си част от кулинарната надпревара под зоркия поглед на шеф Ангелов.

Димитър ли е мъжът на живота на Симона от Hell’s Kitchen?

„В Hell’s Kitchen e много забавно и много харесвам колегите си от златния отбор. Ние сме девет, но десетият играч при нас – моята китара оказва огромно влияние върху всички. Аз съм музикант и ако я няма музиката около мен, не се чувствам пълноценен. Музиката е нещото, което ме държи. Идеята ми да вкарам китарата в предаването беше много готина, а и шеф Ангелов многократно е споделял, че ни слуша докато си свирим в общата стая и дори сподели, че на няколко пъти се е просълзявал. Защото ние си свирим златни български песни, разбира се“, разказва Тома.

Любимката на шеф Ангелов си тръгна от Hell's Kitchen

Най-добрия рок песец сред кулинарите разказва още за това как една българска песен е на път да влезе във филм на Куентин Тарантино. "Когато с моя екип миксирахме новата ми песен "Белези",  Николай Бакалов изпрати парчето на своя приятел Гари Буржоа, един от най-големите филмови саунд инженери. Той присъства и в гилдията, която оценява филмите за "Оскарите". Той много хареса парчето и даде идеята парчето да замине към Куентин Тарантино, защото те заедно правят новият му филм. Той вече го е чул и се надяваме да го оцени, но в момента новият проект се пази в изключителна тайна и още нямаме обратна връзка. За момента не мога да споделя нищо, но се радвам, че сме стигнали дотук", категоричен е Тома.

Той споделя и голямата си мечта – да издаде новият си албум наесен.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.